Kolarikorjauksen kokenut ammattilainen palvelee Ylöjärvellä

Yhteydenotto

Ylöjärven Automaalaamo on kolarikorjauksen kokenut ja luotettavasti palveleva ammattilainen Ylöjärvellä.

Automaalaamomme on erikoistunut kolarikorjauksiin ja automaalauksiin. Meiltä saat myös tuulilasien vaihdot ja korikorjaukset. Hoidamme kustannusarviot ja vauriotarkastukset kolarikorjauksiin.

 

Korjaamme kaikenlaiset autot, ikään tai merkkiin katsomatta. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Hoidamme niin pienet kuin suuretkin kolarikorjaukset

Pitkän linjan ammattilaisina hoidamme autosi kolhut ja lommot sekä suuremmatkin peltivauriot. Meillä on hallussa niin oikeat työvälineet kuin menetelmätkin. Tästä syystä voit luottaa asiantuntevaan ja vastuulliseen työskentelyymme kaikissa korjaustarpeissasi.

 

Me pidämme huolen, että kolarikorjauksen jälkeen autollasi on jälleen turvallista ajaa.

Ota yhteyttä

Kolarikorjaus alkaa huolellisella vahinkotarkastuksella

Ennen kuin ryhdymme kolarikorjaustöihin, teemme autollesi vahinkotarkastuksen. Tarkoituksenamme on selvittää, mitä korjaamme ja miten pitkään korjaustyömme kestävät sekä tietysti myös niiden kustannukset. Me toimitamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöön, jolloin sinulle jää tehtäväksi vain vahinkoilmoituksen tekeminen.

 

Pitkän työuramme aikana olemme tehneet mitä erilaisimpia kolarikorjauksia menestyksekkäästi. Työskentelemme ripeästi ja pidämme sovitusta aikataulusta tarkoin kiinni. Kaiken lisäksi automaalaamostamme saat aina joustavaa ja ystävällistä palvelua.

Huollata auton vaurioitunut maalipinta

Usein auton maalipinta vahingoittuu pelti- tai kolarivaurion yhteydessä. Me korjaamme vaurioituneen maalipinnan näppärästi laadukkaita tuotteita käyttäen. Maalaamme niin pienet kuin isommatkin kolhut – tarvittaessa myös koko auton.

 

Mikäli kolarin seurauksena maalipinnan alta näkyy peltiä, kannattaa vaurioitunut maalipinta korjauttaa saman tien. Mikäli pintaa ei korjata, voi seurauksena olla pahempikin ruostevaurio. Kannattaa myös muistaa, että auton siisti maalipinta nostaa sen jälleenmyyntiarvoa.

 

Maalin valinnassa noudatamme tietysti autosi valmistajan ohjeita, jotta lopputuloksesta saadaan mitä parhain.